Ja siitähän se ajatus sitten lähti...

Tänä syksynä tuumailimme JV-06 V-06 Vanilla-Pepper vd Duca Vallein jalostuskäyttöä, ollako vai eikö olla.Tuumailun tuloksena Rissasen Rouva päätettiin sitten astuttaa toistamiseen ja urosvalinta osui Salmelan Arjan hollannintuontiurokseen, Magic Maker from The Dogsfarm. Mac edustaa erinomaista rotutyyppiä, jota yhdessä erittäin avoimen ja iloisen luonteensa kanssa se periyttää vahvasti jälkeläisiinsä. Macin nuorilla jälkeläisillä on jo varsin hienoja saavutuksia näyttelyistä, mm. useita JV-titteleitä ja V-09 näyttelyn ROP-koira. Puhumattakaan niistä muista hienoista tuloksista... :)

Sillillä on aiemmin yksi pentue, jonka isänä on meillä kotona asuva rotunsa jonkunsortin "julkkis" C.I.E DK & NO MVA, MULTI-W Sarol Tailfeather. Nämä kohta kaksivuotiaat nuoret koirat ovat osoittautuneet varsin oivallisiksi rotunsa edustajiksi, niin ulkonäöllisesti kuin myös luonteensa puolestakin.

Ensimmäinen astutus on nyt takana. Silli ei ollut ihan vielä kohdillaan, mutta parin yrityksen jälkeen tehty päätös yrittää uudestaan parin päivän päästä ei sitten sopinutkaan frouvan suunnitelmiin! Remmi kiinni pantaan, toinen käsi takin hihaan ja johan syttyi Rissaskan lamppu "jaa siis tää on TÄTÄ, oisitte heti kertoneet". Lauantaina uusinta, ja siinä se sitten saakin olla. Molemmat kun ovat osoittautuneet olevan oivan hedelmällisiä ;D

Jos olet kiinnostunut omasta Exåress pentusesta, ota yhteyttä! Myös yhteistyökykyisiä ja -haluisia sijoituskoteja etsinnässä!

Päivi, puh. 040-5543750, [email protected]